Love Work Family Friends Games Kids Life

Posted by on 2018/02/12 under Life

HAMPIR SEMUA ADMIN LAMAN SOSIAL BERKEMUNGKINAN AKAN MENGUNDI BARISAN NASIONAL JUGA AKHIRNYA.

KEKAL AMAN SENTOSA DENGAN BARISAN NASIONAL.
KEKAL HURU-HARA SEKIRA BERLAKU SEBALIKNYA.

22 thoughts on “KENYATAAN YANG DIDIAMKAN.

  1. Din Belanga Nasi says:

    lega dok adaaa…

  2. wanita ini jam says:

    takbir-ratu-melaram

  3. peniaga batu akik says:

    barisan nasional akaaakkk sangaaattt…

  4. jatuh jangan join MLM says:

    makin besar kerak aku.

    kerak aku sendiri lah dol.
    bukan kerak korang.

  5. hak hak hak ptuihhh says:

    memang lah.
    jiran-jiran engko tu semua machai Barisan Nasional lagi-lagi kalau jadi admin laman sosial jenis makcik bawang semua hal nak di viralkan. Jiran engko tu kaki teropong engko semua nak viral dalam laman sosial. Admin makcik bawang lah katakan. Lah, mestilah jiran engko yang pompuan kaki teropong hal engko.

  6. bibik belakang rumah says:

    aper? aper kes nie?
    jiran sendiri kaki viral?
    saman jer aperlagi.
    jiran machai Barisan Nasional nie memang jenis rajin jaga setiap celah hal pelir dan puki orang lain.

  7. gabungan senjata langit HAARP dan DARPA. says:

    baik engko diam bibik,
    dah lama aku spot engko teropong jiran engko.
    engko dgn bini si mangkaq boroi tu sama jer.
    janda tua konon alim tapi bulu pepek berterabor pun sama juga perangainya.

    kalau aku shoot daripada long distance bersepai dah engkorang kaki makcik bawang nih semua tau!

  8. cangkerang bulu baru nak jadi sabut kasar says:

    hahahahahahaha
    gelak besar-besaran aku nih woiii.

    komen semuer camsial, siaper terasa tue mmg apadan muker ler yer???

    jaga kotey dan nonok laki bini sendiri lah woiii berlambak lagi kerje ,…siaper suruh cari problem dgn hal org lain, apadan muker telan biar muntah.

    hahahahahahahah

  9. The Propheteers says:

    sahabat ku sekalian,

    simpanlah senjata keturunan nenek moyang ampuh buat menghadapi suasana huru-hara nanti.

    simpanlah kepingan emas bila tiba darurat nanti.

    dan jangan simpan si pengkhianat, pembelot, perosak, penyamun, penyangak, pendusta dan segala orang-orang bersifat serong kepada ramai manusia yang jahil naif yang tidak tahu serba-serbi dan tidak memiliki pengalaman atau ilmu pengetahuan yang tinggi kerana sesungguhnya mereka itu masih boleh lagi dipimpin ke jalan lurus.

  10. Pendandang Api Setia says:

    tak, sekarang ni aku nk tanya betoibetoi, bila nk perang? rugi asahan ilmu peperangan aku kalo tk dipraktikkan dunia realiti.

  11. whistle blowing in the wind says:

    HELLO MALAYSIAN.
    IF YOU SO EAGER TO KNOW OR TO BLOW ANY COVER OF YOUR NUMBER ONE COUNTRY’S PRESIDENT PERSONAL SECRET LIFE OR HIDDEN AGENDA RIGHT NOW…

    THEN USE “WHOZZAK” MOBILE APPS.

    all of you can thank me later.
    see ya…

  12. tokoh burit legit says:

    tembelang sudah pecah.
    makcik-makcik bawang sudah boleh angkat itu nenek punya senapang kasi sendiri lobang kepala dalam.

  13. tokoh burit legit JADI BURIT TENGIT pompuan terasa says:

    kenyataan yang didiamkan oleh kebanyakan MAHCHAI BARISAN NASIONAL.

    nampak tu aku tulis?
    MAHCHAI NAMPAK TAK NIH?
    MAHCHAI BARISAN NASIONAL.

    MAHCHAI BERBARIS TERIMA DEDAK DALAM PADA MASA YANG SAMA BERLAKON ATAS NAMA NASIONAL.

  14. The Bodo's says:

    sexual harassment are lot more dangerous in your own instagram account created by only you.
    dont you ever forget that easily before accusing some people being sexual on you.

  15. 10th sense says:

    these whole people’s comments thread starting from above to below are creepiest thing ever when i read them all day long till this moment.

    people gave pretty shaky and creepy comments i sense here.
    is like de javu.
    is like you wrote something or said something and then it just happens in no time in reality.

    people becoming weird and weirder.
    please stop it people.

  16. movie critics says:

    one of the shocking scene in the ‘Hostile’ 2017 movies…

    is when the camera focusing on the human’s sculpt hanging on the old burned bed.

    i’m terrifying as well as i cant keep laughing cause it might be hidden scene of promoting new hairstyle.

  17. Apadan Muker Bior Teraser Tang Maner Pedihnyer says:

    Hari-hari biasa jiran umpat sana sini, AMBOI !!!
    Biasa-biasa tadi viral itu viral ini, AMBOI !!!
    Kalau hari cuti entah hilang bawak diri, AMBOI !!!

    AMBOI, AMBOI, AMBOI, MAKCIK, MAKCIK MAKCIK !!!
    AMBOI, AMBOI AMBOI, BAWANG, BAWANG, BAWANG !!!

  18. Direktora-tora says:

    kahkahkahkahkah…bagus tuan direktor bagus, komen-komen di sini semuanya penuh sinis, sindiran dan membuahkan idea tepat mengena pada yang empunya diri sesiapa pun yang membacanya.
    bagus, bagus.

  19. ahlil parti langkah-pangkah says:

    hari mengundi nanti dimintak berjaga-jaga.
    maklumlah para pengundi parti dacing, bulan, roket dan bunga bercampur-baur aduk-aduk dlm satu line dh nk meluap-luap rasa nk memangkah lah katakaaannn…

  20. wundik pundik says:

    i nie cuma jadi pemerhati uollsss jer tawww.
    i tk undi sbb kan i nie kejer pikul dan pukul satelit laaahhh, alaaahhh satelit big brader tuuu, big braderrr tkkan lah bongok sgt uollsss…big brader is watching uollsss, i’ll be watching youuu…

  21. Ahaa Paham Tu Yo Sedaro Sedari Jangan Nak Lari says:

    Otai maseh bodoso.
    Bodoso Najib (BN)

  22. Bonak Niat eh says:

    jangan dicubit oghang nogoghi!!!

    kelak ado yang taraso sakit jang hoi!!!

    hehehehehehehe…

Leave a Reply

Name and Mail are optional. Your email address is however required if you want to subscribe to the comments (see below)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blah