Love Work Family Friends Games Kids Life

Posted by on 2018/07/09 under Love

i feel like im not good enough for my partner.. he is so perfect and i am not.. they'd probably say everyone is not perfect nut to me he is perfect and i love him so much..but i'm just truly not good enough and im sorry its kinda dumb and my grammars bad but he says he wants to be mine forever and we arent that old enough………………………….

21 thoughts on “why am i not good enough

  1. revenge of the innocents says:

    Not good enough?

    Hah !!!…

    Your parents are not good.
    Your kins are not good.
    And you…absolutely no good at all.

    All of you are bad people lurking, busybody and to bother another person’s that try to make their own living.

    I wonder why the hell your bad parents families kins and relatives still living happily?
    I dream they about to die in vain soon.
    I even pray them die so quick.

  2. say a little hell prayer says:

    Eheheheheh…

  3. Penis Merah PM Tepi says:

    Dear awak…

    Walau sukar mana pun perjalanan nafsu kita nanti,
    Saya harap awak tetap setia disamping asam keping berlengas awak.

    Sama-sama kita pertahankan nafsu kita, okey.

  4. Bos Sembang Telo Kroni Bergoyang Hoi Ya Hoi says:

    Ahahahahaha…all the comments make my day…

    Now stop reading and start working!!!
    I’m the new boss of this country now.

    Do you guys want me to end up your salary today???

    Damn stray workers…go and run my company high profit enough for me !!!

  5. Kita Semua Penghasut hasad says:

    Oi chief…tolong design gambar belang matahari jepun color retro kemudian letak gambar orang pakai kopiah tunjuk muka seposen sindir viewers…kemudian letak caption…”Dalam facebook gigih cerita pasal solat…pergi masjid tak nampak kelibat”.

    Kemudian chief design satu background kilang cetak ktab letak caption…”Cetak kitab beriya-iya…realiti tak ramai pembaca”.

  6. Feri Nenek Engkau Dah Tutup Lancaubau Konau Benau says:

    Pehhh…

    Panas panas komen orang berilmiah.
    Masalahnya bila nak mula gaduh ni tipah?

    Alahhh…awak ni senah.
    Orang sibuk pasal derma.
    Awak sibuk pasal gaduh.

    Apa awak cakap tipah?

    Tidak. Saya cuma tanya kelamin Do yang mati dulu.

    Takkk!!! Kelamin Milah yang mati dulu.

    Ehhh!!! Kelamin Do yang mati dulu.

    Kelamin Me lah !!!

    Kelamin Dooo !!!!!

    Kelamin Me lahhhhhhhhh….!!!!

    Iya lah iya lah!!! Kelamin you lah !!!

  7. stesen kontinanti pilihan ramai terpaksa anda says:

    IKLAN.

    Anak anak ibarat kain putih yang perlu dicorakkan.

    Tapi …

    Lupakan yang lain. Biarkan saja putih.

    Senang dibalut sebelum mereka mula meraver nanti.

  8. sis in fashion daun ketum says:

    Tik Tok diisytiharkan haram.
    Admin laman sosial penmerah sila ambil perhatian.

    Sekiranya masih degil. Laman sosial akan dipaksa tutup. Bangunan bisnes sewaan akan dirombak.

  9. sebuah gelang pengintip ikhlas dari isteri untuk koperal tercinta says:

    Diorang dah mula Tipah oiii…

    Ooohhhoooo…dah mula nak gaduh ke Tipah???

    Bukannn Senahhh…diorang dah mula gaduh pasal berita pihak berkuasa nak serbu mana mana rumah yang individu galak melayari pornografi…!!!

    Habis tu apa yang engko gaduh pulak n Tipah???

    Masalahnya Senah …laki aku pun kaki layan blue!

    Ehh?? Macamana engko boleh tau ni Tipah? Engko ada mengendap telepon laki engko ke?

    Ehhhlaaa…Aku tau lah Senah. Rakan wanita setugas seopis aku yang pecahkan lobang.

    Apa? Wanita??? Ehhh laki engko kerja apa Tipah???

    Polis…Senah oiii…kaki blue jugak rupanya.
    Aku nak mintak cerai lah macam gini.
    Aku nak replace laki aku yang kaki porno tu dengan laki beriman mutiara.

  10. sebuah gelang pengintip ikhlas dari isteri untuk koperal tercinta says:

    Orang orang yang bernama azam ni banyak yang kaki layan blue.
    Apakata kita serbu orang orang yang nama mohd azam norazam nurazam noorazam mohd azamuddin akil azamahirun mahazam mahathirunazam aik? Nama mahathir pun ada jugak? Nazamnajib? Aik??? Anwarazam???Ehhh anwar pun masuk? Sabuazam..laaa ada jugak ke??? Lim Guan Angzam ehh lebih kurang gak tu…Sultan Muhammazam…mak datuk datin…ada juga keee??? Banyak betul hubung kait nama nama orang yang mula dengan azam ni ya???

  11. mamu magneto says:

    Kita kalau boleh nak pakat pakat kalih bagi bersih negara kita daripada kronism, nepotism, cash is king, because customer is always right!

    Bila customer ramai market share boleh ramai ramai makan suap ramai ramai tidoq mimpi laen laen lah…apanama apanama profit untung lagi tinggi macam belajaq tinggi tinggi jugak lah lama lama jatuh bangun yang penting ibarat penyagak tangkap perompak lah…hat tu dulu lah hat laen kita dengaq mulot laen pulaq lepaih ti kita kasi katup mulot diaorang kita bukaq mulot kita baleiqqq…

  12. jabatan konau benau engkau! says:

    IKLAN.

    Anak oh anak pabila kau sudah dewasa nanti ibu akan hantar kau ke jepun untuk kau jadi seorang pelukis kartun jepin sambil sambil pandang ke timur.

    Pandai ibu…hmmm dasar pandang ke timur. Maksudnya di sebalik kimono sopan tersingkap seribu satu kenikmatan dalam berkartun.

    Sudah! Sudah! Sudah! Ibu akan hantar kau ke sekolah pondok saja. Ingat …jangan pandang pandang di asrama. Bahaya LGBT menanti.

  13. bias ex girl mu says:

    Shhh…jangan sebut hal dildo ni Tongku.
    Kaum tulang rusuk bengkok marah.

    Tapi kalau berita pihak berkuasa serbu rumah penagih pornografi itu tdak mengapa Tongku. Dibenarkan malah diizinkan wahai Tongku.

  14. mangsa scam says:

    Wahai Jabatan Tongkui…

    Sila siasat mengapa masih wujud lagi kerja-kerja dan jawatan-jawatan scam sebegini???!!!!

    http://kerjakosonghariini.blogspot.com/?m=1

    siap ada nombor telepon lagi …

  15. jabatan penglipur larau kacau lemau tapau hauk says:

    Abdul wahab abdul wahub abdul wahib abdul wahabi ibni ibnu abdul ghuyub. Ya itu lah Tongku.

    Sultan melaka mana ada wujud lagi Tongku.
    Tongku ni mari mana?
    Kesultanan melaka dah lama tiada. Tapi sikap bodoh Tongku ada. Ibarat wawasan Tong Kosong Tong Kosong.

    Baiklah awang awang dan dayang dayang kerepot semua ayuh nyanyi bersama…

    Wawasan peningkan kemahuan.
    Tiada lagi perbincangan
    Kemewahan rata dikuasai (habih rata lagu tu nooo? tu dia!
    Bersama kita tangisi

    Wawasan Tong Kosong Tongku Kosong
    Satu pandangan kabur
    Bukan impian malah penyesalan.
    Bersama kita khayalkan…(koya abe)

  16. source from The Washington Post Online says:

    The Rothschilds, a pamphlet by ‘Satan’ and anti-Semitic conspiracy theories tied to a battle 200 years ago

    When did this craziness about the Rothschilds begin?
    A long time ago.
    Why?
    The Battle of Waterloo.

    In 1846, three decades after Napoleon’s French army had been vanquished in what is now Belgium by a British, Prussian and Dutch force, a political pamphlet, signed “Satan,” went 19th-century viral. The Independent, a London newspaper, recounted the story of the pamphlet a few years ago under the headline, “The Rothschild Libel”
    :
    Here is the story that “Satan” told.
    Nathan Rothschild, the founder of the London branch of the bank, was a spectator on the battlefield that day in June 1815 and, as night fell, he observed the total defeat of the French army. This was what he was waiting for. A relay of fast horses rushed him to the Belgian coast, but there he found to his fury that a storm had confined all ships to port. Undaunted — “Does greed admit anything is impossible?” asked Satan — he paid a king’s ransom to a fisherman to ferry him through wind and waves to England.
    Reaching London 24 hours before official word of Wellington’s victory, Rothschild exploited his knowledge to make a killing on the Stock Exchange. “In a single coup,” the pamphlet charged, “he gained 20 million francs.”
    And the rest is anti-Semitic history.
    “Although this type of speculation was widespread throughout anti-Semitic circles in the late nineteenth and twentieth centuries, it was notably strong in the United States, where radicals of every stripe seemed obsessed by financial conspiracies,” political scientist Michael Barkun wrote in his book “A Culture of Conspiracy,” 
    published in 2003. “The Rothschilds, who combined Jewishness, banking, and international ties, presented an attractive target.”
    They still do, just not via pamphlet.

  17. jabatan kasihatan Atantongkol says:

    Tongku oh Tongku….

    Tak cukup nutrisi betul pengawal pengawal Tongkukui ni.
    Kurus kedengkol benau lancaubau. Tau tau lancau. Tau tau lancau. Sedut dek saka ke apa? Orang kurus sebab puasa. Pengawal Tongkui kurus sebab sedut hembus kalut mampos dengan asap setan. Libas nan palang besi penghadang keretapi kang jauh pergi dia bersepai tapai habaq hangwau.

    Nasihatkan pengawal Tongkukui tu jangan kuruih benau. Nanti waris Tongkuruih semua lepiaq kena hempap dengan Tongkukui. Baru lah jadi kelihatan banyak di jalanraya berbunyi kesultanan amat dikesali..

  18. live from mamak cctv news says:

    Waiiiyyyooo…

    You appa mau kecoh mamak mahal mamak mahal percent sana sini gst ini aparrah ini semua???

    Dey! Kici besar kici besar jugak saiya tengok sama you worang.

    Appa mahal. Ha? Appa mahal. Mana mahal? Tongku mahal? Ha? Kutty mahal? Dey! Minyak mahal la itu cakap baru betu betu mahal straight cakap la dey.

    Lu worang tada ingat ka? Sudah lupa ka lu worang melayu mudah lupa mudah alpa appa semua. Ini mamak dey. Mamak tarak lupa. Melayu lupa combine sama alpa.

    Ingat haaa…saiya mau hantam kasi ingat you worang datang sini restoran satu kali order macam macam punya perangai worang mabok jugak ada. Kita sini tarak complain sama you worang straight saja bikin kerja ikut patuh following customer punya order lu tau tarak tau ka?

    Lagi mau kasi ingat hantam masuk you worang kapla…second day raya lu worang cari sapa? Third day fourth day fifth day seterusnya straight day day day lu worang cari sapa? Haa…lu worang cari sama kita jugak. Pestabola lu cari sapa? Football season. Soccer season. Sapa you worang cari??? Deyyy…sama kita jugak la phundek got no balls…la you worang…

  19. pe says:

    Sebab pulut santan jadi barokah
    Sebab mulut badan jadi arwah

    saudara saudara sekalian malaysia…

    Hentikan lah berperang…
    Disebalik perang ada si tukang api nya…

    Hentikanlah membawang…
    Disebalik bawang ada pisaunya…

    Pisau yang itu diibaratkan dan ditimurkan seperti dendam kesumat yang telah lama dipendam…

  20. pemahan dan penyindir insaf says:

    Sebab pulut santan jadi barokah
    Sebab mulut badan jadi arwah

    saudara saudara sekalian malaysia…

    Hentikan lah berperang…
    Disebalik perang ada si tukang api nya…

    Hentikanlah membawang…
    Disebalik bawang ada pisaunya…

    Pisau yang itu diibaratkan dan ditimurkan seperti dendam kesumat yang telah lama dipendam…

  21. hai mana kepala mana ekor nya ceramah cinta kita says:

    Padu..
    Kredit : GOGmaGOG malaysia

    Dekat tv bukan main ceramah giat sedeqah.
    Dekat luar main-main ceramah jer dah terkumpul sedeqah.

Leave a Reply

Name and Mail are optional. Your email address is however required if you want to subscribe to the comments (see below)

blah