Love Work Family Friends Games Kids Life

Posted by on 2018/07/20 under Life

Udtrykket "Protro", som kombinerer "ydeevne" med "retro", blev nike air max udtænkt af Kobe Bryant selv, som ifølge Nike scoffed på ideen om at frigive sine sko uden nogen form for evolutionær opgradering til hans sko. Kobe 1 Protro i den originale sort / gule farveløsning har en modificeret zoomposeopsætning og overordnet lettere krop, da den fjernede og erstattede tungere stykker, som enten ikke var nødvendige eller kunne forbedres med en vægtreduktion. DeMar DeRozan havde dem i et spil for to uger siden, som mange accepterede som det oprindelige par, da skoene er visuelt identiske med originalen. På hælene i Nikes nyeste Air Max 270-silhuet er en hybridiseret sneaker, der kombinerer Air Bag hælen udvælgelse med den øverste af Air Force 180 -;

Mens dens udseende er ens, er dette par ikke til at forveksle med den meget mere eksklusive "Top 3" sort, der faldt på Complex Con i november. Fans interesseret i dette luksuriøse udseende vil kunne hente et par fra Nike SNKRS den 16. februar kl 10:00 EST for $ 160 USD. Nike fortsætter med at rulle ud imponerende GR farveveje af Nike nike sko Zoom Fly SP med dette helt nye Hvid / Rød look . Udstyret med sin sædvanlige gennemsigtige øvre, afslører dette attraktive udvalg, hvad der ligger bag indersiden af denne præstationsløber sneaker. 2018 vil fortsat være et stort år for Zoom Fly SP, da mange farveskemaer allerede har debuteret, og Swoosh sandsynligvis har planer om at holde denne trend rullende.

Hold nike air den låst til Sneaker News for opdateringer vedrørende dens frigivelse og fortæl os, hvad du synes om designet. Nike's genoplivning af Air Money har været godt modtaget hidtil; oprindeligt opført som en PE for VICE personligheder Desus & amp; Mero, denne modificerede klassiker faldt i en "Global Currency" Pack, inspireret af US Dollar, Euro og GBP. Med det grundlag, Nike nu frigør nye farvelægninger fra Air More Money ("More" kommer fra brugen af Air More Uptempo-sålen), ligesom denne nye hvide, sorte og burgundiske sammensætning. Du kan forvente disse hos Nike Sportswear-forhandlere snart, og husk, at de to "Los Angeles" -farveveje er ledet til butikker endnu hurtigere.

Nye billeder af Kyrie Irvings billigere signatursko med Nike er blevet afsløret, og nike air huarache det er rygter om at blive kaldt "Unkle Breaker". Tydeligvis tjener som en hyldest til hans Onkel Drew alter ego, det er også et nøgle på, at Kyrie er kendt for at have de bedste håndtag i ligaen. Mens disse billeder ikke giver meget, er det klart, at denne sneaker indeholder elementer fra tidligere Kyrie-modeller og ydersål, der minder om Kyrie 4. Takedown -; eller billigere -; versioner af Nike signatur sko er en fælles trend, som det har fundet sted med signatur linjer af lebron james. Kobe Bryant og Kevin Durant i fortiden. Du kan få et bedre kig på det øverste af dette nye design her, og hold dig opdateret til Sneaker News for opdateringer vedrørende en udgivelse af Unkle Breaker.

Valentinsdag er opdelt i to separate lejre af mennesker -; dem, der elsker at fejre kærlighed, og dem der har haft en dårlig oplevelse og enten hader det eller vælger ikke at være en del af det. Efter at have frigivet en kids-eksklusiv pakke, der fejrer den tidligere lejr, frigiver Swoosh en samling til sidstnævnte og alle dens fans derude, der har haft deres hjerter brudt. Nike's Blazer Low og Air Force 1 Low består af denne kvinders eksklusive pakke, der kan prale af knust hjertegrafik på hælene og en matchende, stribet detaljer på tungen og indersålene. Med hensyn til dens konstruktion valgte Nike at erstatte sin sædvanlige Swoosh-grafik med en broderet kant og tilføjede et interessant udseende til denne kvinders udgivelse.

Hold det låst til Sneaker News for opdateringer om tilbageleveringen af denne nostalgiske livsstil, der løber design. nike free Opdatering: Denne pakke er et eksklusivt udvalg fra kvinder og vil løslades den 15. februar. Siden har Nike's Air Humara samarbejde med Supreme, den sjældent brugte silhuet haft det en kort genopblussen i nogle boisterøse farveskemaer. I næste uge er der to farvelægninger, der primært udnytter blå og orange med forskellige farverør for at give dem hver deres eget udseende. Virkelig en af Nike's kult klassiske off-road silhuetter, disse GR farveskemaer bør ophidses nogle loyale fans af Nike retro modeller. Indstil dine seværdigheder den 4. februar, når begge nike free disse Humara-valg er planlagt til at komme til Nike Sportswear-forhandlere.

Leave a Reply

Name and Mail are optional. Your email address is however required if you want to subscribe to the comments (see below)

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.