Love Work Family Friends Games Kids Life

Posted by on 2017/10/27 under Life

Ik geloof niet in teveel pijn. aan elk hun eigen ook, ik betaalde mijn aandeel. het kwaad voor zo lang, ik bijna mijn eigen naam vergat. nu, ik zal verduidelijken dat als iedereen hulp nodig heeft, ik zou moeten kunnen om mensen te helpen. en gezien het feit dat ik waarschijnlijk moeten kunnen om mezelf te uiten op de manier die het beste resoneert.
dit echter niet rechtvaardigen, bepaalde lijnen zal niet worden overschreden. betekenis, bepaalde lijnen kunnen niet en zal niet worden overgestoken. Ik weet mijn engelen bekijkt en ze sporen klootzakken en sleept u deze naar het licht, om ervoor te zorgen ik ben niet langer geschaad, maar ik denk dat iedereen weet ik ben nu in handen van de goden, en we kunnen allemaal gelukkig voort en geen zorgen te maken over domme dingen.
Ik maak je soms zorgen, of als ik alles wat leerde ik nodig had om uit mijn verleden leven en dat ik hoop dat ik houd mijn ogen en oren open om ervoor niet te herhalen de fouten, zelfs als ik ze heb geleerd, ik denk dat er moet worden een kans voor mij om mezelf te vangen en Zorg ervoor dat ik leren dat is mijn eigen zorgen. Ik maak mij zorgen, maar zorgen niet veranderen of…
Ik denk dat het heelal zal vleugelman mij thuis.

Leave a Reply

Name and Mail are optional. Your email address is however required if you want to subscribe to the comments (see below)

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.